ceafa de porc la gratar cu pastai de mazare trase in unt si coleslaw

Intram in sezonul gratarelor, asa ca va propun o reteta simpla, foarte delicioasa si foarte LCHF!


Serviti gratarul cu legumele trase in unt si salata coleslaw (reteta aici).
Daca doriti sa fiti cat mai stricti cu carbohidratii, puteti sa renuntati la coleslaw si sa o inlocuiti cu o salata clasica sau si mai bine cu unt aromat!

ceafa de porc la gratar cu pastai de mazare trase in unt si coleslaw

Ceafa de porc la gratar cu pastai de mazare si coleslaw

LCHF.ro
Intram in sezonul gratarelor, asa ca va propun o reteta simpla, foarte delicioasa si foarte LCHF!
4.60 from 5 votes
Timp preparare 15 minutes
timp gatire 15 minutes
Timp total 30 minutes
Categorie Fel principal
Bucatarie Americana, Frantuzeasca
Portii 2

Ingrediente
  

Mod de preparare
 

  • Prajiti carnea pe gratar dupa preferintele proprii. Lasati-o sa se „odihneasca” cateva minute inainte de a o servi.
  • Intr-o tigaie puneti unt la topit si prajiti pastaile de mazare cateva minute. Asezonati-le cu sare.

Notes

Serviti gratarul cu legumele trase in unt si salata coleslaw (reteta aici).
Daca doriti sa fiti cat mai stricti cu carbohidratii, puteti sa renuntati la coleslaw si sa o inlocuiti cu o salata clasica sau si mai bine cu unt aromat!
Cuvinte cheie ceafa de porc, coleslaw, pastai
Ati incercat aceasta reteta?Mentionati @lchf.ro sau hastagul #lchfromania!
Salvati reteta pe Pinterest!Urmariti @lchfro sau hashtag #lchf.ro!

Write A Comment

Votati daca va place reteta noastra!