dovlecei la gratar cu ulei de masline, meniu vegetarian

Dovlecelul este o leguma foarte iubita si usor de gatit, fiind folosita cu succes in alimentatia LCHF. Prajiti la gratar, cu ulei de masline si putin usturoi sunt o garnitura perfecta pentru orice tip de carne.

Dovlecei la gratar

LCHF.ro
Dovlecelul este o leguma foarte iubita si usor de gatit, fiind folosita cu succes in alimentatia LCHF. Prajiti la gratar, cu ulei de masline si putin usturoi sunt o garnitura perfecta pentru orice tip de carne.
3.82 from 11 votes
Timp preparare 10 minutes
timp gatire 5 minutes
Timp total 15 minutes
Categorie Garnitura, Salata
Bucatarie Mediteraneana
Portii 2

Ustensile

  • gratar sau tigaie grill

Ingrediente
  

  • 1 dovlecel
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • sare grunjoasa
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare
 

  • Spalati dovlecelul si taiati-l rondele de circa 1/2 cm. Pisati usturoiul si adaugati-l peste dovlecel.
  • Presarati ulei de masline, avand grija ca fiecare felie sa fie unsa.
  • Presarati sarea, piperul si prajiti dovlecelul pe gratar, cateva minute pe fiecare parte
Cuvinte cheie dovlecel, gratar, usturoi, zucchini
Ati incercat aceasta reteta?Mentionati @lchf.ro sau hastagul #lchfromania!
Salvati reteta pe Pinterest!Urmariti @lchfro sau hashtag #lchf.ro!

Write A Comment

Votati daca va place reteta noastra!