sparanghel gratinat cu branza chevre si muguri de pin, in ulei de masline la cuptor

Sparanghelul proaspat este considerat o delicatesa. Va prezint mai jos o reteta de sparanghel gratinat cu branza chevre si muguri de pin. Se poate servi ca atare sau ca garnitura la peste, friptura de vita sau de porc. Insa cel mai bine merge cu carnea de miel.

sparanghel gratinat cu branza chevre si muguri de pin, in ulei de masline la cuptor

Sparanghel gratinat cu branza chevre

LCHF.ro
Sparanghelul proaspat este considerat o delicatesa. Va prezint mai jos o reteta de sparanghel gratinat cu branza chevre si muguri de pin. Se poate servi ca atare sau ca garnitura la peste, friptura de vita sau de porc. Insa cel mai bine merge cu carnea de miel.
4.84 from 6 votes
Timp preparare 5 minutes
timp gatire 10 minutes
Timp total 15 minutes
Categorie Aperitiv, Garnitura
Bucatarie Frantuzeasca
Portii 2

Ingrediente
  

  • 250 gr sparanghel proaspat
  • 100 gr branza chevre de capra
  • 30 gr muguri de pin
  • ulei de masline
  • unt
  • sare

Mod de preparare
 

  • Incingeti cuptorul la 250 grade Celsius.
  • Spalati sparanghelul si indepartati tija lemnoasa. Asezati-l intr-o tava termorezistenta unsa cu unt. Presarati ulei de masline si sare.
  • Indepartati coaja de la chevre si faramitati branza, presarand-o peste sparanghel.
  • Adaugati deasupra mugurii de pin.
  • Dati la cuptor, in partea superioara a cuptorului, pentru 8-10 minute. Verificati insa sa nu se arda.
Cuvinte cheie chevre, muguri de pin, sparanghel
Ati incercat aceasta reteta?Mentionati @lchf.ro sau hastagul #lchfromania!
Salvati reteta pe Pinterest!Urmariti @lchfro sau hashtag #lchf.ro!

Write A Comment

Votati daca va place reteta noastra!