Pentru cei carora le lipseste pizza sau doresc sa-si impresioneze musafirii cu o pizza delicioasa fara gluten am reteta perfecta.

Pizza LCHF cu prosciutto de Parma si mozzarella

LCHF.ro
Pentru cei carora le lipseste pizza sau doresc sa-si impresioneze musafirii cu o pizza delicioasa fara gluten, am reteta perfecta.
4.75 from 4 votes
Timp preparare 15 minutes
timp gatire 15 minutes
Timp total 30 minutes
Categorie Fel principal, Pizza
Bucatarie Italiana
Portii 4

Ingrediente
  

Sosul de tomate

  • 1 ceapa
  • 2 linguri stock de vitel concentrat
  • 2 catei de usturoi
  • 10-12 rosii cherry
  • ulei de masline
  • 1 conserva rosii in bulion
  • 1 legatura busuioc proaspat

Topping

  • 8 felii prosciutto de Parma
  • mozzarella
  • frunze de rucola

Mod de preparare
 

  • Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius.

Sosul de tomate

  • Taiati ceapa fin si caliti-o in ulei de masline impreuna cu stock-ul de vitel.
  • Adaugati usturoiul pisat, rosiile cherry taiate in doua si rosiile in bulion. La sfarsit adaugati busuiocul tocat si amestecati.

Asamblare

  • Ungeti blaturile de pizza cu sos, si puneti topping-ul: sunca si mozzarella taiata felii sau rupta in fasii.
  • Dati la cuptor pana se topeste mozzarella.
  • Presarati frunze de rucola deasupra si mancati cu pofta!
Cuvinte cheie mozzarela, parma, pizza, prosciutto
Ati incercat aceasta reteta?Mentionati @lchf.ro sau hastagul #lchfromania!
Salvati reteta pe Pinterest!Urmariti @lchfro sau hashtag #lchf.ro!

Write A Comment

Votati daca va place reteta noastra!