mic dejun cu scrob cu smantana si bacon

Un mic dejun clasic, adaptat alimentatiei LCHF, daca se elimina painea, foarte rapid de facut pentru cei ce nu au mult timp de pierdut dimineata.

mic dejun cu scrob cu smantana si bacon

Scrob cu smantana si bacon

LCHF.ro
Un mic dejun clasic, adaptat alimentatiei LCHF, daca se elimina painea, foarte rapid de facut pentru cei ce nu au mult timp de pierdut dimineata.
5 from 2 votes
Timp preparare 5 minutes
timp gatire 10 minutes
Timp total 15 minutes
Categorie Mic dejun
Bucatarie Frantuzeasca, Romaneasca
Portii 1

Ingrediente
  

  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • 3 felii de bacon
  • sare
  • unt pentru prajit

Mod de preparare
 

  • Puneti untul la incins intr-o tigaie, pe foc mediu.
  • Bateti oualele, adaugati smantana, potriviti de sare si amestecati bine bine.
  • Turnati totul in tigaia cu unt incins, amestecand incontinuu cu o furculita ca sa nu se prinda, pana ce scrobul incepe sa se formeze. Nu lasati prea mult pe foc, scrobul nu trebuie sa prinda culoare, ca spre exemplu omleta, ci trebuie sa fie galben si moale.
  • Prajiti feliile de bacon intr-o tigaie separata, sau pe tigaie grill.

Notes

Serviti scrobul impreuna cu baconul si eventual o salata simpla din rosii, castraveti, ceapa si o vinegreta simpla.
Puteti presara peste orice tip de verdeata aveti la indemana, cimbru tocat, frunze de patrunjel, oregano etc.
Cuvinte cheie bacon, oua, scrob, smantana
Ati incercat aceasta reteta?Mentionati @lchf.ro sau hastagul #lchfromania!
Salvati reteta pe Pinterest!Urmariti @lchfro sau hashtag #lchf.ro!

Write A Comment

Votati daca va place reteta noastra!