Pregatiti o marinada pentru pulpele de pui: amestecati uleiul de masline, chimionul pudra, sarea, piperul si boiaua de ardei. Adaugati usturoiul tocat.
Puneti pulpele dezosate intr-un castron sau intr-o punga si turnati marinada peste ele. Masati bine, avand grija ca marinada sa ajunga peste tot.
Inchideti punga sau acoperiti castronul si lasati la frigider pana ce doriti sa faceti gratarul. Cu cat stau mai mult in marinada, cu atat mai fragede si mai aromate vor fi pulpele.
Pregatiti salsa
Taiati avocado in jumatate, scoateti-i samburele si scobiti miezul. Taiati cubulete.
Tocati ceapa rosie si frunzele de avocado, iar rosia taiati-o cubulete.
Intr-un castron adaugati avocado, rosia, ceapa si frunzele de coriandru, sucul de la lime si uleiul de masline.
Sarati si piperati dupa gust.
Gratarul
Incingeti gratarul sau tigaia grill. Scoateti pulpele de pui din punga si lasati-le la rumenit circa 6-7 minute pe fiecare parte, pana ce sunt intrepatrunse.
Serviti pulpele de pui cu salsa de avocado si rosii!
Cuvinte cheie avocado, coariandru, gratar, pulpe de pui, salsa