Un desert usor de facut, natural si sarac in carbohidrati, bilutele de cacao cu cocos sunt foarte delicioase. Le puteti pastra in congelator si scoate cu cateva minute inainte de a le manca.
Bilute de ciocolata cu cocos
Un desert usor de facut, natural si sarac in carbohidrati, bilutele de cacao cu cocos sunt foarte delicioase. Le puteti pastra in congelator si scoate cu cateva minute inainte de a le manca.
Ingrediente
- 100 gr unt la temperatura camerei
- 100 gr cocos ras
- 1-2 linguri indulcitor natural ex. Erytritol
- 2-3 linguri cacao
- 2 linguri cafea espresso rece
- 1 lingurita pudra de vanilie
- cocos ras si/sau migdale sfaramate pentru decor
Mod de preparare
- Amestecati toate ingredientele pana obtineti o masa maleabila. Puteti folosi orice indulcitor natural doriti sau de care aveti acasa, sau puteti incerca fara, sunt bune oricum. Daca folositi stevia este indeajuns cu cateva picaturi sau un praf de stevia (daca este sub forma de pudra) deoarece este mult mai dulce. Lasati-le la frigider 30 de minute inainte de servire.
- Lasati-le la frigider 30 de minute inainte de a forma bilutele.
- Formati circa 15 bilute, dati-le prin cocos ras sau prin migdale sfaramate.
Ati incercat aceasta reteta?Mentionati @lchf.ro sau hastagul #lchfromania!