Povesti de succes

inainte si dupa dieta, before and after

In constructie, povestile se updateaza periodic!

A mancat gras si a slabit 90 de kilograme

Tommy_both

In 2 ani de zile Tommy a slabit 90 de kilograme. Cu multa miscare si multe fructe? Nu, cu multa grasime. Cum a reusit? Aici aveti povestea lui.

My cantarea 170 kg – si-a injumatatit greutatea cu LCHF

lchf-ingenjören

My, 26 de ani, are 1,62 cm si in 2010 cantarea 170 de kilograme. Nici macar nu putea sa-si incheie sireturile singura si nici sa poarte centura de siguranta in masina. Medicii ii spusesera ca poate muri oricand din cauza obezitatii morbide si i-au propus sa faca o operatie de micsorare a stomacului. My insa a refuzat. A adoptat alimentatia LCHF si si-a injumatatit greutatea, slabind 90 de kilograme. Aici aveti povestea ei.

 

Lindha si-a injumatatit greutatea cu LCHF – minus 70 kg

 

Lindha800

Lindha, 42 ani, mama a doi copii, a reusit sa slabeasca si practic sa-si injumatateasca greutatea. Ea a devenit un model si o adevarata sursa de inspiratie pentru multe alte femei care se afla in aceeasi situatie in care ea era acum cativa ani, si prin intermediul blogului ei “Halva Lindha” (click) unde povesteste despre transformarea de la 140 kg la 70 kg si despre beneficiile pentru sanatate pe care aceasta transformare le-a adus. Cititi aici povestea ei in limba romana.

 

Lupta pentru a pierde in greutate – povestea lui Jessica

jessicaLCHF

Jessica a reusit sa slabesca 35 de kilograme urmand o dieta LCHF. Aici gasiti povestea ei.

Save

Save

Save