Un desert usor de facut, natural si sarac in carbohidrati, bilutele de cacao cu cocos sunt foarte delicioase. Le puteti pastra in congelator si scoate cu cateva minute inainte de a le manca.
Ingrediente
100 gr unt la temperatura camerei
100 gr cocos ras
1-2 lg indulcitor natural (tex Erytritol)
2-3 lg cacao
2 lg cafea espresso rece
1 lgt pudra de vanilie
cocos ras si/sau migdale sfaramate pentru decor
Mod de preparare
Amestecati toate ingredientele pana obtineti o masa maleabila. Puteti folosi orice indulcitor natural doriti sau de care aveti acasa, sau puteti incerca fara, sunt bune oricum. Daca folositi stevia este indeajuns cu cateva picaturi sau un praf de stevia (daca este sub forma de pudra) deoarece este mult mai dulce. Lasati-le la frigider 30 de minute inainte de servire.
Formati cca 15 bilute, dati-le prin cocos ras sau prin migdale sfaramate.


















