Termeni & Conditii

Bine ati venit pe site-ul www.lchf.ro!

Introducere

Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii de folosire a site-ului lchf.ro, deoarece va afecteaza drepturile legale. Accesand si utilizand site-ul, va dati acceptul fara limitari sau calificari la acesti termeni si conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre dvs. si terte parti cu privire la utilizarea site-ului sunt inlocuite prin prevederile prezentului document. Acordul dvs. de a respecta și de a fi legat de acești termeni și condiții se consideră că are loc la prima utilizare a site-ului. Dacă nu sunteți de acord să fiți obligați de acești termeni și condiții, ar trebui să încetați imediat utilizarea site-ului.

Continut

Lchf.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza continutul site-ului in orice moment, de a aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, de a sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre dvs.ori catre terte persoane. Acelasi lucru se aplica si in cazul Politicii de confidentialitate si a Termenilor si conditiilor de folosire. Datorita acestui fapt, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Toate articolele de pe site sunt cu titlu informativ si nu trebuie tratate precum substitut al sfaturilor medicului de specialitate sau al oricarei alte forme de interventie medicala profesionala. Lchf.ro nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza o consultatie de specialitate. Lchf.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate iar utilizatorii site-ului nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de lchf.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea utilizatorului in persoana de catre un medic specialist.

Toate materialele si sfaturile furnizate prin intermediul site-ului trebuie vazute ca simple informatii si nu ca analize sau sfaturi medicale complete. In toate cazurile, va sfatuim sa mergeti la medicul dumneavoastra de familie daca va ingrijoreaza starea dvs. de sanatate.

Lchf.ro incearca sa ofere informatii stiintifice si profesioniste dar accesibile tuturor utilizatorilor interesati de sanatatea lor, cu precadere informatii legate de alimentatia low carb (cu putini carbohidrati). Informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ, suplimentar si in nici un caz nu poate substitui recomandarile date de medicii care iau contact cu realitatea cazurilor dvs. Scopul acestui site este acela de a va furniza informatii generale despre sanatate si trebuie utilizat doar in scopul obtinerii de informatii generale pentru intelegerea cat mai buna a starii dvs. de sanatate.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului nostru sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile pe internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. Lchf.ro precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul site-ului nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu sau pierdere de orice fel.

Proprietate intelectuala

Tot continutul inclus pe site este proprietatea Lchf.ro, a afiliatilor nostri sau a altor parti terte relevante. In cadrul acestor Termeni si conditii, termenul de „continut” inseamna orice text, grafica, imagini/fotografii, audio, video, software, compilatii de date, aspectul paginii, codul si software-ul care stau la baza si orice alta forma de informatie capabila sa fie stocata intr-un computer care apare pe sau face parte a acestui site web. Continuand sa utilizati Lchf.ro, recunoasteti ca un astfel de continut este protejat de drepturile de autor, marcile comerciale, drepturile bazei de date si alte drepturi de proprietate intelectuala. Nimic de pe acest site nu poate fi interpretat ca acordand, implicit sau explicit, o licenta sau drept de utilizare a oricarei marci comerciale, sigle sau marci de servicii afisate pe site fara permisiunea prealabila scrisa a noastra.

Lchf.ro si continutul sau sunt protejate de legislația aplicabilă în domeniul proprietății intelectuale: legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile in dreptul international. Lipsa mentiunii privind unele texte legale sau dispozitii incidente nu duce la inaplicabilitatea acestora.

Este absolut si expres interzisa reproducerea, modificarea, copierea, distribuirea sau folosirea in scop comercial a continutului site-ului Lchf.ro.

Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ de pe site-ul lchf.ro, in scop necomercial, este permisa doar in urma acordului expres scris al lchf.ro, si doar cu specificarea sursei, cu link catre site. Solicitarea acordului prealabil se va face întotdeauna prin e-mail la adresa de contact

Link-uri catre alte site-uri

Lchf.ro poate contine diverse link-uri catre alte site-uri (pagini web ale altor entitati). Cu exceptia cazului in care este specificat in mod expres, lchf.ro nu are control asupra acestora si asupra continutului lor. Nu suntem raspunzatori pentru continutul tertelor-parti, iar acestea vor fi folosite de utilizatori pe propria lor raspundere, deoarece lchf.ro nu ofera nici un fel de garantie despre continutul acestor link-uri. In acelasi timp lchf.ro nu isi asuma in nici un fel raspunderea pentru orice forma de pierdere sau dauna care rezulta din utilizarea acestora.

Includerea unui link catre un alt site web pe lchf.ro nu reprezinta nici o referinta/aprobare a site-ului respectiv sau a celor care il controleaza.

Politica de confidentialitate

Utilizarea site-ului lchf.ro este de asemenea guvernata de politica noastra de confidentialitate, care este incorporata in acesti termeni si conditii prin aceasta referinta. Politica noastra de confidentialitate poate fi vizionata la urmatorul link: https://lchf.ro/politica-de-confidentialitate/


Daca aveti intrebari, comentarii, puncte de vedere cu privire la Termenii si conditiile de folosire a site-ului nostru, sau pur si simplu vreti sa stam de vorba, trimiteti-ne un e-mail la adresa noastra pe care o gasiti facand click pe scrisoarea din partea de jos a paginii, sub categoria Contact