Despre noi

Salutari si bine ati venit la noi pe site! Noi cei din spatele site-ului LCHF.ro suntem o echipa de oameni pasionati atat de mancare si retete gustoase cat si de nutritie si sanatate si dorim sa ii ajutam pe semenii nostri sa gaseasca un echilibru in viata, facand alegeri sanatoase.

Noi oferim tuturor accesul la o baza de date cu sute de retete low carb in limba romana, adaptate la realitatea societatii noastre actuale, precum si nenumarate articole legate de viata low carb, noutatile stiintifice in domeniu sau ghiduri specifice acestui mod de viata.

Viziunea si dorinta noastra este sa inspiram un mod de viata sanatos. Retetele noastre sunt concepute in asa fel incat sa demonstram ca a manca sanatos nu trebuie sa fie sinonim cu frustrarea, cu mancaruri fade, lipsite de gust si culoare, din contra! Retetele noastre sunt gustoase, sanatoase, aspectuoase, colorate si va vor face sa va simtiti bine hraniti si fericiti!

Daca doriti sa ne contactati o puteti face pe oricare dintre canalele noastre de social media ori ne puteti trimite un email pe adresa urmatoare: info[at]lchf.ro

/Echipa LCHF.ro