jessicaLCHF

„Probleme cu greutatea am avut de mult timp si de foarte multe ori am incercat sa slabesc, insa acum realizez ca de fapt nu am incercat cu adevarat. Mi-a lipsit cu adevarat dorinta si asta este lucrul cel mai important daca vrei sa faci o asemenea schimbare majora in viata. Tot timpul am fost dezamagita de mine insami si mi-am pierdut motivatia de fiecare data. Insa in octombrie 2010 (la 4 luni dupa ce am nascut) mi-a ajuns si mi-am spus ca acum este timpul pentru o schimbare. Pentru prima data am simtit ca aveam dorinta necesara de a ma schimba si m-am decis sa profit de asta.

Acul cantarului se oprise la 110 kg, dupa ce dadusem jos kilogramele din timpul sarcinii (15 kg). Cel mai mult am cantarit 125 de kg. Mi-am facut abonament la sala si am inceput sa merg acolo de 3 ori pe saptamana. Dupa un timp am renuntat sa mai merg insa am continuat sa fac sport acasa. Pe cantar nu s-au vazut rezultate prea mari insa am redus grasimea din jurul taliei si a coapselor. Doream insa ca aceste rezultate sa se reflecte si pe cantar. Am inceput sa merg mult pe jos, lucru ce mi s-a parut plictisitor la inceput, insa dupa cateva saptamani am inceput sa fac plimbari mai lungi si chiar incepuse sa-mi placa sa fiu afara in natura si sa merg.

In acelasi timp am inceput sa citesc despre LCHF si am decis sa-i dau o sansa. Asta a fost cel mai bun lucru pe care l-am facut. Cu dieta LCHF se mananca bine si devii satul, insa in cazul meu nu s-a prea vazut nimic la cantar in prima perioada si mi-am pierdut putin motivatia. Am continuat insa sa fac sport si sa mananc corect dupa principiul LCHF. De data asta eram decisa sa reusesc si am continuat sa lupt. Pe 3 januarie 2011 am renuntat complet la mancarea nesanatoasa: bomboane, chips-uri, prajituri, paine si asta pentru urmatoarele 6-7 luni. Rezultatele pe cantar au inceput sa apara rapid.

La inceput mi-a fost foarte greu deoarece stiam ca sunt dependenta de zahar dar dupa o saptamana mi-am spus ca nu pot face altceva decat sa continui. Aveam certitudinea ca nu voi renunta si aceasta atitudine m-a ajutat foarte mult. Dupa aproximativ 9 luni mi-am atins telul, am reusit sa slabesc 35 de kg si am invatat atat de multe in acesta calatorie. Nu regret nici o secunda chiar daca a fost incredibil de greu uneori.

Sa-ti atingi telul este un sentiment minunat!”

Aceasta este povestea lui Jessica, care a reusit sa slabesca 35 de kilograme urmand o dieta LCHF. Felicitari pentru vointa de fier si determinarea de care a dat dovada. Daca doriti sa aflati mai multe despre Jessica si calatoria ei extraordinara puteti sa intrati pe blogul ei Kampen om att gå ner i vikt (in suedeza) unde puteti gasi informatii, retete LCHF si multa inspiratie.

Write A Comment