Ciupercile la tigaie cu usturoi pot fi servite ca fel principal sau ca garnitura si sunt foarte populare in randul celor care tin post sau sunt vegetarieni.
Ciuperci la tigaie cu usturoi
Ciupercile la tigaie cu usturoi pot fi servite ca fel principal sau ca garnitura si sunt foarte populare in randul celor ce tin post sau sunt vegetarieni.
Ingrediente
- 500 gr ciuperci
- 50 gr unt
- 2-3 catei de usturoi pisati
- sare
- piper
- marar proaspat tocat
Mod de preparare
- Spalati ciupercile si taiati-le sferturi.
- Incingeti o tigaie pe foc si adaugati ciupercile (atentie, fara unt). Amestecati din cand in cand, ele vor incepe sa lase apa. Prajiti ciupercile pana ce apa s-a evaporat de tot si incep sa se prajeasca usor.
- Adaugati untul precum si usturoiul pisat si amestecati. Lasati pe foc in jur de 5 minute.
- Cand sunt gata presarati sare, piper si marar tocat deasupra.
Ati incercat aceasta reteta?Mentionati @lchf.ro sau hastagul #lchfromania!