Ciupercile la tigaie cu usturoi pot fi servite ca fel principal sau ca garnitura si sunt foarte populare in randul celor care tin post sau sunt vegetarieni.
Ingrediente
500 gr ciuperci
50 gr unt
2-3 catei de usturoi pisati
sare, piper
marar proaspat tocat
Mod de preparare
Spalati ciupercile si taiati-le sferturi. Incingeti o tigaie pe foc si adaugati ciupercile (atentie, fara unt). Amestecati din cand in cand, ele vor incepe sa lase apa. Prajiti ciupercile pana ce apa s-a evaporat de tot si incep sa se prajeasca usor. Adaugati untul precum si usturoiul pisat si amestecati. Lasati pe foc in jur de 5 minute. Cand sunt gata presarati sare, piper si marar tocat deasupra.
Info | Votati daca va place!

Reteta
Ciuperci la tigaie cu usturoi
Data publicarii
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
Voturi

















