O reteta LCHF simpla, ce miroase extraordinar de frumos, cu arome de vara italiana.
Cotlete la tigaie cu sos de rosii, ciuperci si rozmarin
O reteta LCHF simpla, ce miroase extraordinar de frumos, cu arome de vara italiana.
Ingrediente
- 400 gr cotlete de porc
- 150 gr ciuperci
- 400 gr rosii pasate
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 2 crengute de rozmarin
- unt pentru prajit
- sare
- piper
Mod de preparare
- Taiati cotletele felii subtiri. Sarati, piperati si prajiti-le in tigaie in unt.
- Spalati si taiati ciupercile in sferturi. Taiati ceapa solzisori si cateii de usturoi. Tocati rozmarinul.
- Cand cotletele s-au rumenit adaugati ceapa si usturoiul si lasati 2-3 minute pe foc. Adaugati ciupercile si rosiile pasate. Amestecati si adaugati jumatate din cantitatea de rozmarin tocat. Adaugati sare si piper dupa gust. Lasati pe foc in jur de 10 minute. Din cand in cand intoarceti cotletele in sos.
- Cand sunt gata presarati restul de rozmarin deasupra si serviti cu pofta!
Ati incercat aceasta reteta?Mentionati @lchf.ro sau hastagul #lchfromania!