cotlete de porc la tigaie in sos de rosii cu ciuperci si rozmarin

O reteta LCHF simpla, ce miroase extraordinar de frumos, cu arome de vara italiana.

Ingrediente
400 gr cotlete de porc
150 gr ciuperci
400 gr rosii pasate
2 crengute de rozmarin
sare, piper
unt pentru prajit
1 ceapa
2 catei de usturoi

Mod de preparare
Taiati cotletele felii subtiri. Sarati, piperati si prajiti-le in tigaie in unt.
Spalati si taiati ciupercile in sferturi. Taiati ceapa solzisori si cateii de usturoi. Tocati rozmarinul.
Cand cotletele s-au rumenit adaugati ceapa si usturoiul si lasati 2-3 minute pe foc. Adaugati ciupercile si rosiile pasate. Amestecati si adaugati jumatate din cantitatea de rozmarin tocat. Adaugati sare si piper dupa gust. Lasati pe foc in jur de 10 minute. Din cand in cand intoarceti cotletele in sos.
Cand sunt gata presarati restul de rozmarin deasupra si serviti cu pofta!

Info | Votati daca va place!
recipe image
Reteta
Cotlete la tigaie cu sos de rosii, ciuperci si rozmarin
Data publicarii
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
Voturi
41star1star1star1stargray Based on 5 Review(s)

Lasa un comentariu