O reteta LCHF simpla, ce miroase extraordinar de frumos, cu arome de vara italiana.
Ingrediente
400 gr cotlete de porc
150 gr ciuperci
400 gr rosii pasate
2 crengute de rozmarin
sare, piper
unt pentru prajit
1 ceapa
2 catei de usturoi
Mod de preparare
Taiati cotletele felii subtiri. Sarati, piperati si prajiti-le in tigaie in unt.
Spalati si taiati ciupercile in sferturi. Taiati ceapa solzisori si cateii de usturoi. Tocati rozmarinul.
Cand cotletele s-au rumenit adaugati ceapa si usturoiul si lasati 2-3 minute pe foc. Adaugati ciupercile si rosiile pasate. Amestecati si adaugati jumatate din cantitatea de rozmarin tocat. Adaugati sare si piper dupa gust. Lasati pe foc in jur de 10 minute. Din cand in cand intoarceti cotletele in sos.
Cand sunt gata presarati restul de rozmarin deasupra si serviti cu pofta!


















