paine crocanta lchf cu seminte de floarea soarelui, de dovleac si de in si cu susan si tarate de psylium

Painea crocanta LCHF reprezinta un substitut excelent pentru cei carora le este dor de painea traditionala sau cei care doresc sa consume un aliment sanatos, satios si care nu va juca pingpong cu insulina lor.

paine crocanta lchf cu seminte de floarea soarelui, de dovleac si de in si cu susan si tarate de psylium

Paine crocanta LCHF

LCHF.ro
Painea crocanta LCHF reprezinta un substitut excelent pentru cei carora le este dor de painea traditionala sau cei care doresc sa consume un aliment sanatos, satios si care nu va juca pingpong cu insulina lor.
4.64 from 11 votes
Timp preparare 30 minutes
timp gatire 1 hour 15 minutes
Timp total 1 hour 45 minutes
Categorie Aperitiv, Mic dejun, Paine
Bucatarie Low carb
Portii 0

Ingrediente
  

  • 200 gr seminte de floarea soarelui
  • 50 gr seminte de in
  • 50 gr susan
  • 50 gr seminte de dovleac
  • 50 gr nuci
  • 4 linguri tarate de psyllium
  • 1 lingurita sare
  • 500 ml apa

Mod de preparare
 

  • Preincalziti cuptorul la 160 grade Celsius.
  • Tocati nucile.
  • Amestecati toate ingredientele si lasati 15 minute sa se „traga”.
  • Impartiti amestecul in doua si intindeti-l in doua tavi, pe hartie de copt.
  • Dati la cuptor pentru circa 1 ora si 15 minute. Dupa ce inchideti cuptorul puteti sa le lasati in continuare 30 min, astfel devin si mai crocante.
Cuvinte cheie crackers, paine crocanta, seminte, seminte de dovleac
Ati incercat aceasta reteta?Mentionati @lchf.ro sau hastagul #lchfromania!
Salvati reteta pe Pinterest!Urmariti @lchfro sau hashtag #lchf.ro!
4.64 from 11 votes (11 ratings without comment)

Write A Comment

Votati daca va place reteta noastra!