Painea crocanta LCHF reprezinta un substitut excelent pentru cei carora le este dor de painea traditionala sau cei care doresc sa consume un aliment sanatos, satios si care nu va juca pingpong cu insulina lor.
Paine crocanta LCHF
Painea crocanta LCHF reprezinta un substitut excelent pentru cei carora le este dor de painea traditionala sau cei care doresc sa consume un aliment sanatos, satios si care nu va juca pingpong cu insulina lor.
Ingrediente
- 200 gr seminte de floarea soarelui
- 50 gr seminte de in
- 50 gr susan
- 50 gr seminte de dovleac
- 50 gr nuci
- 4 linguri tarate de psyllium
- 1 lingurita sare
- 500 ml apa
Mod de preparare
- Preincalziti cuptorul la 160 grade Celsius.
- Tocati nucile.
- Amestecati toate ingredientele si lasati 15 minute sa se „traga”.
- Impartiti amestecul in doua si intindeti-l in doua tavi, pe hartie de copt.
- Dati la cuptor pentru circa 1 ora si 15 minute. Dupa ce inchideti cuptorul puteti sa le lasati in continuare 30 min, astfel devin si mai crocante.
Ati incercat aceasta reteta?Mentionati @lchf.ro sau hastagul #lchfromania!