Somonul afumat merge de minune cu branza philadelphia, cu hrean si cu cepsoara (chives).
Rulouri de somon afumat
Somonul afumat merge de minune cu branza Philadelphia, cu hrean si cu cepsoara (chives).
Ingrediente
- 200 gr somon afumat o placheta
- 150 gr branza Philadelphia
- 50 gr smantana
- 1 legatura cepsoara
- 2 lingurite hrean proaspat ras
- sare
Mod de preparare
- Rupeti o folie de plastic si asezati-o pe masa de lucru. Asezati deasupra feliile de somon afumat, avand grija sa se „uneasca” una cu cealalta.
- Taiati cepsoara foarte fin si amestecati-o cu branza Philadelphia, cu smantana si hreanul ras. Potriviti de sare daca este nevoie, tinand cont si de faptul ca somonul este si el destul de sarat.
- Ungeti amestecul peste feliile de somon si rulati cu grija, ajutandu-va de folia de plastic, ca la rulada.
- Dati la frigider pentru cel putin 1 ora.
- Inainte de a servi, taiati rulouri mici de 1 cm grosime cu un cutit bine ascutit.
Ati incercat aceasta reteta?Mentionati @lchf.ro sau hastagul #lchfromania!