Dupa sarbatorile de Paste raman tot timpul oua. Doar daca nu urmati LCHF si le mancati pe toate in doua zile! Sau daca urmati LCHF si tot faceti ca mine si vopsiti cam 30 de oua, cu vreo 20 mai multe decat se mananca la masa. Oricum ar fi, cu ouale ramase puteti face o salata foarte aromata, parfumata si primavarateca, cu ceapa verde, ridichi si mult hasmatuchi.
Salata se poate servi ca atare, insa celor ce le lipseste ceva crocant le recomand cateva felii de paine crocanta LCHF sau chiar Finn Crisp.
Salata de oua cu hasmatuchi, ridichi si ceapa verde
Dupa sarbatorile de Paste raman tot timpul oua. Doar daca nu urmati LCHF si le mancati pe toate in doua zile! Sau daca urmati LCHF si tot faceti ca mine si vopsiti cam 30 de oua, cu vreo 20 mai multe decat se mananca la masa. Oricum ar fi, cu ouale ramase puteti face o salata foarte aromata, parfumata si primavarateca, cu ceapa verde, ridichi si mult hasmatuchi.
Ingrediente
- 4-5 oua fierte
- 4 fire ceapa verde
- 1/2 ceapa rosie
- 6 ridichi
- 1 legatura hasmatuchi
- 2 lingurite lgt zeama de lamaie
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare
- Spalati legumele. Curatati ouale si taiati-le rondele sau dupa preferinta in sferturi. Taiati ceapa verde marunt si ceapa rosie solzisori. Ridichile taiati-le si pe ele in sferturi. Tocati marunt hasmatuchiul.
- Amestecati totul, adaugati ulei de masline din belsug, zeama de lamaie, sarati si piperati dupa gust.
Notes
Salata se poate servi ca atare, insa celor ce le lipseste ceva crocant le recomand cateva felii de paine crocanta LCHF sau chiar Finn Crisp.
Ati incercat aceasta reteta?Mentionati @lchf.ro sau hastagul #lchfromania!