salata de primavara cu ridichi, oua fierte, morcovi, ridichi si unt clarifiat

Vine sezonul salatelor si al legumelor proaspete si ar fi pacat sa nu profitam de ele. Reteta contine si beurre noisette, untul cu aroma de caramel si alune prajite si oua fierte pentru aportul de proteine si grasimi si este delicioasa.

salata de primavara cu ridichi, oua fierte, morcovi, ridichi si unt clarifiat

Legume de primavara cu oua fierte si unt caramelizat

LCHF.ro
Vine sezonul salatelor si al legumelor proaspete si ar fi pacat sa nu profitam de ele. Reteta contine si beurre noisette, untul cu aroma de caramel si alune prajite si oua fierte pentru aportul de proteine si grasimi si este delicioasa.
5 from 1 vote
Timp preparare 15 minutes
timp gatire 10 minutes
Timp total 25 minutes
Categorie Fel principal, Salata
Bucatarie Frantuzeasca
Portii 1 portie

Ingrediente
  

  • 2 oua
  • 3-4 morcovi mici
  • 4 ridichi
  • 100 gr pastai de mazare sugarsnaps
  • 50 gr frunze de salata de camp fetica
  • 50 gr salata radicchio
  • 4-5 linguri lg unt caramelizat beurre noisette reteta aici
  • sare
  • piper

Mod de preparare
 

  • Fierbeti ouale, nu mai mult de 7 minute, sa aibe galbenusul oarecum moale.
  • Spalati legumele si fierbeti morcovii pana devin moi.
  • Taiati pastaile de mazare si ridichile.
  • Asezati frunzele de salata in farfurie, adaugati celelalte legume si ouale taiate in jumatate.
  • Turnati untul caramelizat deasupra, sarati si piperati.

Notes

Daca evitati morcovii (mancati o varianta de LCHF mai stricta) atunci ii puteti inlocui cu cateva fire de sparanghel fiert.
Cuvinte cheie mazare, morcovi, oua fierte, radicchio, ridichi
Ati incercat aceasta reteta?Mentionati @lchf.ro sau hastagul #lchfromania!
Salvati reteta pe Pinterest!Urmariti @lchfro sau hashtag #lchf.ro!
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Write A Comment

Votati daca va place reteta noastra!