Vine sezonul salatelor si al legumelor proaspete si ar fi pacat sa nu profitam de ele. Reteta contine si beurre noisette, untul cu aroma de caramel si alune prajite si oua fierte pentru aportul de proteine si grasimi si este delicioasa.
Ingrediente
2 oua
3-4 morcovi mici
4 ridichi
100 gr pastai de mazare (sugarsnaps)
50 gr frunze de salata mache
50 gr salata radicchio
4-5 lg unt caramelizat beurre noisette (reteta aici)
sare, piper
Mod de preparare
Fierbeti ouale, nu mai mult de 7 minute, sa aibe galbenusul oarecum moale. Spalati legumele si fierbeti morcovii pana devin moi. Taiati pastaile de mazare si ridichile.
Asezati frunzele de salata in farfurie, adaugati celelalte legume si ouale taiate in jumatate. Turnati untul caramelizat deasupra, sarati si piperati.
Daca evitati morcovii (mancati o varianta de LCHF mai stricta) atunci ii puteti inlocui cu cateva fire de sparanghel fiert.

























