O reteta foarte usor de preparat si foarte gustoasa, care nu ia mult timp si care va fi un succes garantat deoarece este pe gustul tuturor.
Piept de pui in sos de mustar cu rosii si busuioc
O reteta foarte usor de preparat si foarte gustoasa, care nu ia mult timp si care va fi un succes garantat deoarece este pe gustul tuturor.
Ingrediente
- 4 bucati piept de pui
- 1 rosie
- 1 legatura busuioc
- 2-3 linguri mustar de Dijon
- 2 catei de usturoi pisati
- 200 ml smantana lichida
- 200 ml smantana
- 1 dl cascaval ras sau mozzarella
- unt pentru prajit
- pastai verzi optional
- sare
- piper
Mod de preparare
- Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius.
- Curatati peiptul de pui, sarati si piperati si prajiti-l intr-o tigaie in putin unt pana capata culoare.
- Rosia taiati-o felii
- Puneti pieptul de pui intr-un vas termorezistent si asezati feliile de rosii deasupra.
- Tocati marunt busuiocul si presarati-l peste pui.
- Intr-un vas separat amestecati smantana cu smantana lichida, mustarul si usturoiul si amestecati bine. Piperati si adaugati sare daca mai este nevoie.
- Turnati amestecul peste pui in forma, presarati cascavalul si dati la cuptor pentru 20-25 de minute sau pana ce se rumeneste.
Notes
Serviti cu pastai verzi trase in unt sau fierte, daca preferati, insa se poate servi si ca atare!
Ati incercat aceasta reteta?Mentionati @lchf.ro sau hastagul #lchfromania!