Rulourile de prosciutto crudo umplute sunt un aperitiv delicios si satios, foarte simplu de facut.
Ingrediente 4 portii
8 felii de prosciutto crudo
200 gr branza Philadelphia
o mana mare de busuioc
1 catel de usturoi
sare, piper
50 gr muguri de pin (samburi)
Mod de preparare
Puneti branza, usturoiul si busuiocul intr-un blender sau robot de bucatarie si pasati pana ce obtineti o pasta omogena. Adaugati sare si piper dupa gust.
Intindeti o felie de prosciutto pe masa de lucru, puneti in mijloc 2 linguri din amestecul de branza si rulati. Procedati la fel si cu restul feliilor.
Prajiti mugurii de pin intr-o tigaie la foc mic, amestecand incontinuu pana ce incep sa prinda culoare si sa se rumeneasca usor. Nu-i scapati din vedere, se ard foarte rapid.
Asezati rulourile pe un platou si presarati mugurii de pin deasupra.
Se pot servi ca atare ca aperitiv, caz in care se servesc 1-2 rulouri sau daca doriti sa transformati totul intr-o masa de sine statatoare, faceti o salata rapida din frunze verzi, putin ulei de masline si otet si mancati pur si simplu mai multe rulouri! Sunt atat de bune la gust!

























