Rulouri de prosciutto umplute cu crema de branza si busuioc, muguri de pin prajiti pe o farfurie

Rulourile de prosciutto crudo umplute sunt un aperitiv delicios si satios, foarte simplu de facut.


Se pot servi ca atare ca aperitiv, caz in care se servesc 1-2 rulouri sau daca doriti sa transformati totul intr-o masa de sine statatoare, faceti o salata rapida din frunze verzi, putin ulei de masline si otet si mancati pur si simplu mai multe rulouri! Sunt atat de bune la gust!

Rulouri de prosciutto umplute cu crema de branza si busuioc, muguri de pin prajiti pe o farfurie

Rulouri de prosciutto umplute cu crema de branza si busuioc

LCHF.ro
Rulourile de prosciutto crudo umplute sunt un aperitiv delicios si satios, foarte simplu de facut.
4.50 from 6 votes
Timp preparare 15 minutes
Timp total 15 minutes
Categorie Aperitiv
Bucatarie Italiana, Mediteraneana
Portii 4

Ustensile

  • blender/robot de bucatarie

Ingrediente
  

  • 8 felii prosciutto crudo
  • 200 gr branza Philadelphia
  • 1 legatura busuioc proaspat
  • 1 catel de usturoi
  • 50 gr muguri de pin
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare
 

  • Puneti branza, usturoiul si busuiocul intr-un blender sau robot de bucatarie si pasati pana ce obtineti o pasta omogena. Adaugati sare si piper dupa gust.
  • Intindeti o felie de prosciutto pe masa de lucru, puneti in mijloc 2 linguri din amestecul de branza si rulati. Procedati la fel si cu restul feliilor.
  • Prajiti mugurii de pin intr-o tigaie la foc mic, amestecand incontinuu pana ce incep sa prinda culoare si sa se rumeneasca usor. Nu-i scapati din vedere, se ard foarte rapid.
  • Asezati rulourile pe un platou si presarati mugurii de pin deasupra.
Cuvinte cheie branza philadelphia, busuioc, prosciutto
Ati incercat aceasta reteta?Mentionati @lchf.ro sau hastagul #lchfromania!
Salvati reteta pe Pinterest!Urmariti @lchfro sau hashtag #lchf.ro!
4.50 from 6 votes (6 ratings without comment)

Write A Comment

Votati daca va place reteta noastra!