rulouri de prosciutto crudo umplute cu crema de branza philadelphia, busuioc si usturoi pisat cu muguri de pin prajiti

Rulourile de prosciutto crudo umplute sunt un aperitiv delicios si satios, foarte simplu de facut.

Ingrediente 4 portii
8 felii de prosciutto crudo
200 gr branza Philadelphia
o mana mare de busuioc
1 catel de usturoi
sare, piper
50 gr muguri de pin (samburi)

Mod de preparare
Puneti branza, usturoiul si busuiocul intr-un blender sau robot de bucatarie si pasati pana ce obtineti o pasta omogena. Adaugati sare si piper dupa gust.
Intindeti o felie de prosciutto pe masa de lucru, puneti in mijloc 2 linguri din amestecul de branza si rulati. Procedati la fel si cu restul feliilor.
Prajiti mugurii de pin intr-o tigaie la foc mic, amestecand incontinuu pana ce incep sa prinda culoare si sa se rumeneasca usor. Nu-i scapati din vedere, se ard foarte rapid.
Asezati rulourile pe un platou si presarati mugurii de pin deasupra.
Se pot servi ca atare ca aperitiv, caz in care se servesc 1-2 rulouri sau daca doriti sa transformati totul intr-o masa de sine statatoare, faceti o salata rapida din frunze verzi, putin ulei de masline si otet si mancati pur si simplu mai multe rulouri! Sunt atat de bune la gust!

Info | Votati daca va place!
recipe image
Reteta
Rulouri de prosciutto umplute cu crema de branza si busuioc
Data publicarii
Timp preparare
Timp total
Voturi
4.51star1star1star1star1star Based on 7 Review(s)

Lasa un comentariu