Rulourile de prosciutto crudo umplute sunt un aperitiv delicios si satios, foarte simplu de facut.
Se pot servi ca atare ca aperitiv, caz in care se servesc 1-2 rulouri sau daca doriti sa transformati totul intr-o masa de sine statatoare, faceti o salata rapida din frunze verzi, putin ulei de masline si otet si mancati pur si simplu mai multe rulouri! Sunt atat de bune la gust!
Rulouri de prosciutto umplute cu crema de branza si busuioc
Rulourile de prosciutto crudo umplute sunt un aperitiv delicios si satios, foarte simplu de facut.
Ustensile
- blender/robot de bucatarie
Ingrediente
- 8 felii prosciutto crudo
- 200 gr branza Philadelphia
- 1 legatura busuioc proaspat
- 1 catel de usturoi
- 50 gr muguri de pin
- sare
- piper proaspat macinat
Mod de preparare
- Puneti branza, usturoiul si busuiocul intr-un blender sau robot de bucatarie si pasati pana ce obtineti o pasta omogena. Adaugati sare si piper dupa gust.
- Intindeti o felie de prosciutto pe masa de lucru, puneti in mijloc 2 linguri din amestecul de branza si rulati. Procedati la fel si cu restul feliilor.
- Prajiti mugurii de pin intr-o tigaie la foc mic, amestecand incontinuu pana ce incep sa prinda culoare si sa se rumeneasca usor. Nu-i scapati din vedere, se ard foarte rapid.
- Asezati rulourile pe un platou si presarati mugurii de pin deasupra.
Ati incercat aceasta reteta?Mentionati @lchf.ro sau hastagul #lchfromania!