Supa de spanac servita cu ou fiert si bacon este un fel foarte popular in dieta LCHF. Este foarte buna, satioasa si usor de facut. Merge si ca aperitiv, daca se ia o portie mai mica si doar o jumatate de ou.
Daca doriti ca supa sa fie mai cremoasa puteti sa mixati totul cu un blender direct in oala.
Serviti cu jumatati de oua fierte si bacon prajit.
Supa de spanac cu ou si bacon
Supa de spanac servita cu ou fiert si bacon este un fel foarte popular in dieta LCHF. Este foarte buna, satioasa si usor de facut. Merge si ca aperitiv, daca se ia o portie mai mica si doar o jumatate de ou.
Ingrediente
- 2 cepe mici sau 2 salote
- 2 catei de usturoi
- 500 gr spanac congelat
- 200 gr branza Philadelphia
- 3 dl smantana lichida
- 500 ml apa
- 1 cub concentrat de legume
- sare
- piper
- nucsoara
- oua fierte
- bacon prajit
Mod de preparare
- Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se prajesc in putin unt sau ulei de cocos.
- Adaugati spanacul si lasati sa se dezghete, amestecand din cand in cand.
- Adaugati apa, smantana si cubul concentrat de legume.
- Dati in clocot si lasati sa fiarba la foc mic 10 minute.
- Adaugati branza Philadelphia si asezonati cu sare, piper si un praf de nucsoara dupa gust.
Notes
Daca doriti ca supa sa fie mai cremoasa puteti sa mixati totul cu un blender direct in oala.
Serviti cu jumatati de oua fierte si bacon prajit
Serviti cu jumatati de oua fierte si bacon prajit
Ati incercat aceasta reteta?Mentionati @lchf.ro sau hastagul #lchfromania!