chicken nuggets sau fasii de piept de pui pane LCHF cu faina de migdale si seminte de susan, cu sos de curry si lime

Fasii de piept de pui pane, in stil LCHF, cu faina de migdale si seminte de susan in loc de faina de grau si pesmet. Sunt satioase, unii ar spune chiar mai gustoase decat originalul si cel mai important, nu ridica nivelul zaharului in sange si nu ingrasa. Amestecul pentru pane poate fi folosit si la snitele, felii de dovlecei, creveti, peste etc.
Dip-ul de curry si lime este un sos racoritor ce merge de minune cu puiul.

Ingrediente
2 piept de pui
faina de migdale
seminte de susan
2 oua
unt pentru prajit
sare, eventual piper

Dip de curry
2 lg smantana grasa
1 lg maioneza
1 lgt praf de curry
1 lgt zeama de lime
sare, piper

Mod de preparare
Pentru sosul de dip amestecati ingredientele, sarati si piperati si lasati la frigider 15 minute.
Taiati pieptul de pui fasii. Uscati-le bine cu un servetel de hartie. Sarati-le si piperati-le dupa gust. Intr-un castron bateti ouale. In alt castron amestecati faina de migdale cu susan, parti egale. Topiti untul in tigaie.
Dati intai puiul prin ou, avand grija sa fie acoperite bucatile de carne in totalitate. Dati apoi bucatile prin amestecul de faina de migdale si susan. Prajiti-le in unt in tigaie, avand grija sa nu se arda (semintele de susan se pot arde usor).
Serviti cu dip-ul de curry si eventual cu salata.

Info | Votati daca va place!
recipe image
Reteta
Chicken nuggets LCHF cu dip de curry si lime
Data publicarii
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
Voturi
51star1star1star1star1star Based on 5 Review(s)

Lasa un comentariu