Pentru cei carora le lipseste pizza sau doresc sa-si impresioneze musafirii cu o pizza delicioasa fara gluten am reteta perfecta.
Pizza LCHF cu prosciutto de Parma si mozzarella
Pentru cei carora le lipseste pizza sau doresc sa-si impresioneze musafirii cu o pizza delicioasa fara gluten, am reteta perfecta.
Ingrediente
- 1 blat de pizza LCHF reteta o gasiti aici
Sosul de tomate
- 1 ceapa
- 2 linguri stock de vitel concentrat
- 2 catei de usturoi
- 10-12 rosii cherry
- ulei de masline
- 1 conserva rosii in bulion
- 1 legatura busuioc proaspat
Topping
- 8 felii prosciutto de Parma
- mozzarella
- frunze de rucola
Mod de preparare
- Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius.
Sosul de tomate
- Taiati ceapa fin si caliti-o in ulei de masline impreuna cu stock-ul de vitel.
- Adaugati usturoiul pisat, rosiile cherry taiate in doua si rosiile in bulion. La sfarsit adaugati busuiocul tocat si amestecati.
Asamblare
- Ungeti blaturile de pizza cu sos, si puneti topping-ul: sunca si mozzarella taiata felii sau rupta in fasii.
- Dati la cuptor pana se topeste mozzarella.
- Presarati frunze de rucola deasupra si mancati cu pofta!
Ati incercat aceasta reteta?Mentionati @lchf.ro sau hastagul #lchfromania!