pizza lchf cu blat fara gluten si topping de mozzarella si sunca de Parma, cu rucola

Pentru cei carora le lipseste pizza sau doresc sa-si impresioneze musafirii cu o pizza delicioasa fara gluten am reteta perfecta.

Ingrediente
blat de pizza LCHF (reteta o gasiti aici)
Pentru sos
1 ceapa
2 lg stock de vitel
ulei de masline
2 catei de usturoi
10-12 rosii cherry
1 conserva rosii in bulion
un manunchi de busuioc proaspat
Pentru topping
8 felii prosciutto de Parma
mozzarella
frunze de rucola

Mod de preparare
Pentru sos taiati ceapa fin si caliti-o in ulei de masline impreuna cu stock-ul de vitel.
Adaugati usturoiul pisat, rosiile cherry taiate in doua si rosiile in bulion. La sfarsit adaugati busuiocul tocat si amestecati.
Ungeti blaturile de pizza cu sos, si puneti topping-ul: sunca, mozzarella.
Dati la cuptor la 200 grade Celsius pana se topeste mozzarella. Presarati frunze de rucola deasupra si mancati cu pofta!

Info | Votati daca va place!
recipe image
Reteta
Pizza LCHF cu prosciutto de Parma si mozzarella
Data publicarii
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
Voturi
51star1star1star1star1star Based on 4 Review(s)

Lasa un comentariu