Iaurtul este un aliment foarte sanatos, insa cel mai bun este cel natural, gras, fara arome. Evitati in totalitate iaurturile degresate (cu 0% grasimi) deoarece contin de obicei zahar. Pentru a compensa lipsa de gust a produselor lactate din care se scoate grasimea, producatorii adauga zahar, crescand astfel aportul de carbohidrati ai produsului.
Iaurturile grecesti sunt cele mai bune, cu un aport de grasimi de peste 10% si cu foarte putini carbohidrati. Cititi intotdeauna eticheta pentru a fi siguri!
Iaurtul este unul dintre preferatele romanilor la micul dejun, combinatiile in care poate fi mancat fiind nenumarate. Mai jos aveti o varianta cu musli/granola a carei reteta o gasiti aici.
Ingrediente
– 100g iaurt natural 10% grasimi (sau mai mult)
– 15g musli/granola LCHF
Mod de preparare
Intr-un castron puneti iaurtul si presarati deasupra musli/granola. Puteti adauga cateva fructe de padure pentru un gust mai proaspat!

























