
O omleta poate fi servita ca atare, umpluta cu diverse alte ingrediente ori prezentata alaturi de salate, sosuri satioase ori alte topinguri precum verdeturi proaspete, seminte si nuci etc.

Omleta noastra cu branza feta, varza kale si ceapa rosie crocanta este cremoasa plina cu nutrienti si merge la fel de bine servita la un brunch delicios cat si la un pranz ori o cina usoara.
Bine de stiut
- Puteti intotdeauna inlocui varza kale cu frunze proaspete de spanac.
- Adaugati o salata bogata langa omleta, niste seminte sau nuci prajite si tocate pentru textura si aveti o cina usoara!
Alte omlete delicioase gasiti aici: omleta cu sunca si ardei gras, omleta simpla cu ciuperci sau omleta cu somon afumat si salata de creveti.
Pentru alte retete cu varza kale faceti click aici!

Omleta cu branza feta si kale
Omleta cu branza feta, varza kale si ceapa rosie crocanta merge la fel de bine servita la un brunch delicios cat si la un pranz ori o cina usoara.
Ingrediente
- 4 oua
- 100 gr branza feta faramitata
- 4-5 frunze varza kale
- 1/2 ceapa rosie
- unt pentru prajit
- sare
- piper negru
Mod de preparare
- Topiti untul intr-o tigaie pe foc mediu.
- Spalati bine frunzele de kale si uscati-le cu un prosop de bucatarie sau servetele. Rupeti nervurile si taiati varza in bucatele mici.
- Bateti ouale cu un varf de sare intr-un castron si rasturnati conpozitia in tigaie.
- Coaceti omleta cateva minute, pana se prinde insa ramane cremoasa la mijloc. Adaugati branza feta faramitata si frunzele de varza kale. Puteti acoperi cu un capac sa grabiti procesul de coacere. Nu este nevoie sa intoarceti omleta sau sa amestecati.
- Cand este gata, rasturnati omleta pe o farfurie si completati cu branza si kale dupa preferinta. Serviti cu ceapa rosie!
Ati incercat aceasta reteta?Mentionati @lchf.ro sau hastagul #lchfromania!