salata de somon afumat la cald cu sos rece de icre rosii, frunze de salata

Salata cu somon afumat la cald este unda dintre preferatele mele si revine in mod constant in alimentatia mea, de cel putin 3-4 ori pe luna. Este foarte usor de facut si rapida si se incadreaza in felurile de LCHF strict sau normal, deoarece contine foarte putini carbohidrati.
Aceasta salata este potrivita ca si aperitiv, cand aveti musafiri. Asezati totul pe un platou mare in mijlocul mesei si lasati prietenii sa se serveasca dupa cum doresc.

Ingrediente
200-300 gr somon afumat la cald
frunze diverse de salata
sos rece cu icre rosii
1/2 ceapa rosie (optional)

Mod de preparare
Asezati frunzele de salata pe un platou mare, pe un fund de lemn sau direct in farfurii. Puneti bucati de somon afumat deasupra si turnati sosul. Nu aveti nevoie de sare, somonul afumat este destul de sarat, de asemenea si sosul. Daca doriti, puteti taia o jumatate de ceapa rosie pestisori si ii puteti presara peste salata, va deveni mai crocanta.
Reteta pentru sosul cu icre rosii o gasiti aici.

Info | Votati daca va place!
recipe image
Reteta
Salata cu somon afumat la cald si sos rece cu icre rosii
Data publicarii
Timp preparare
Timp total
Voturi
51star1star1star1star1star Based on 4 Review(s)

Lasa un comentariu