Intram in sezonul gratarelor, asa ca va propun o reteta simpla, foarte delicioasa si foarte LCHF!
Serviti gratarul cu legumele trase in unt si salata coleslaw (reteta aici).
Daca doriti sa fiti cat mai stricti cu carbohidratii, puteti sa renuntati la coleslaw si sa o inlocuiti cu o salata clasica sau si mai bine cu unt aromat!
Ceafa de porc la gratar cu pastai de mazare si coleslaw
Intram in sezonul gratarelor, asa ca va propun o reteta simpla, foarte delicioasa si foarte LCHF!
Ingrediente
- 2 cefe de porc
- 200 gr pastai de mazare sugarsnaps
- salata coleslaw
- 2 lingurite condimente pentru gratar
- unt pentru prajit
Mod de preparare
- Prajiti carnea pe gratar dupa preferintele proprii. Lasati-o sa se „odihneasca” cateva minute inainte de a o servi.
- Intr-o tigaie puneti unt la topit si prajiti pastaile de mazare cateva minute. Asezonati-le cu sare.
Notes
Serviti gratarul cu legumele trase in unt si salata coleslaw (reteta aici).
Daca doriti sa fiti cat mai stricti cu carbohidratii, puteti sa renuntati la coleslaw si sa o inlocuiti cu o salata clasica sau si mai bine cu unt aromat!
Daca doriti sa fiti cat mai stricti cu carbohidratii, puteti sa renuntati la coleslaw si sa o inlocuiti cu o salata clasica sau si mai bine cu unt aromat!
Ati incercat aceasta reteta?Mentionati @lchf.ro sau hastagul #lchfromania!