ceafa de porc la gratar cu pastai de mazare trase in unt si coleslaw

Intram in sezonul gratarelor, asa ca va propun o reteta simpla, foarte delicioasa si foarte LCHF!

Ingrediente
2 cefe de porc
200 gr pastai de mazare (sugarsnaps)
salata coleslaw
2 lgt condimente pentru gratar
unt pentru prajit

Mod de preparare
Prajiti carnea pe gratar dupa preferintele proprii. Lasati-o sa se „odihneasca” cateva minute inainte de a o servi.
Intr-o tigaie puneti unt la topit si prajiti pastaile de mazare cateva minute. Asezonati-le cu sare.
Serviti gratarul cu legumele trase in unt si salata coleslaw (reteta aici).
Daca doriti sa fiti cat mai stricti cu carbohidratii, puteti sa renuntati la coleslaw si sa o inlocuiti cu o salata clasica sau si mai bine cu unt aromat!

Info | Votati daca va place!
recipe image
Reteta
Ceafa de porc la gratar cu pastai de mazare si coleslaw
Data publicarii
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
Voturi
4.51star1star1star1star1star Based on 5 Review(s)

Lasa un comentariu